Het Salon

Het Bigoudi team staat dagelijks klaar om u mee te voeren door de mysterieuze combinatie van geurende aroma’s , Ayurvedische verzorgingen en revitaliserende behandelingen

Het Bigoudi team van stylisten en kleurspecialisten combineert voor u creativiteit en professionaliteit in een moderne levensfilosofie. Ons Aveda salon staat erom bekend dat onze kleurspecialisten niet alleen goed zijn opgeleid , maar ook met duurzame producten werken. Want duurzaamheid is voor ons belangrijk, niet alleen vandaag maar ook voor de wereld van morgen. Onze missie bij Aveda is om te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving, niet alleen in de wereld van schoonheid, maar overal te wereld. Onze Aveda kleurbehandelingen bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten, een werkelijke doorbraak in de haarkleurtechnologie. Aveda Full Spectrum voedt het haar tijdens de kleuring met zonnebloem-, castor – en jojoba olie , waardoor een prachtige glans wordt gecreeërd voor uw kapsel.

Al onze kleuren kunnen gemengd worden ,zoals de verf op het pallet van een schilder. Deze professionele behandeling is uniek en is de “haute couture” op het gebied van haarkleuringen. Nancy en haar Bigoudi team staan dagelijks klaar om u mee te voeren door de mysterieuze combinatie van geurende aroma’s , Ayurvedische verzorgingen en revitaliserende behandelingen. Essentiële oliën voor huid, haar en hoofdhuid zijn de hoofdbestanddelen om uw beschadigd of futloos haar te herstellen. Tijdens de behandeling geniet je van een kopje comforting thee , een 100% organische en rustgevende thee, die je een gevoel van welbehagen geeft. Bigoudi knipt , verzorgt en kleurt niet alleen uw haar. Wij zorgen er ook voor dat u zich beter voelt en helemaal ontspannen ons salon verlaat. Een tevreden klant is altijd onze beste reclame.